انواع یو پی اس و باتری

معرفی انواع یو پی اس و باتری، کاربردها و نکات ضروری خرید انواع یوپی اس و باتری

انواع یو پی اس و باتری

معرفی انواع یو پی اس و باتری، کاربردها و نکات ضروری خرید انواع یوپی اس و باتری

در این وبلاگ اطلاعات لازم و موردنیاز کاربران را در حوزه تجهیزات برق اضطراری، خصوصا یو پی اس و باتری جمع آوری می‌کنیم.

یو پی اس ها تجهیزات بسیار کاربردی برای پشتیبانی از انواع تجهیزات الکتریکی هستند. یو پی اس ها در 3 نواع اصلی آفلاین، لاین اینتراکتیو و آنلاین موجود هستند. انواع یو پی اس آنلاین قابلیت محافظت کامل از انواع تجهیزات حساس به نوسانات برق ورودی را دارند.

همچنین در برخی از انواع یو پی اس ها، امکان انتخاب بین نوع یو پی اس از نظر باتری داخلی و باتری بیرونی بوده وجود دارد. در این مطلب به بررسی مزایای عمده انواع یو پی اس باتری بیرونی نسبت به باتری داخلی وجود دارد.

مزایای یو پی اس با باتری خارجی نسبت به یو پی اس با باتری داخلی

یو پی اس‌ها با باتری خارجی یا داخلی هر دو مزایا و معایب خاص خود را دارند. انتخاب نوع یو پی اس مناسب، به نیازها و شرایط شما بستگی دارد. در ادامه، به برخی از مزایای یو پی اس با باتری خارجی نسبت به یو پی اس با باتری داخلی اشاره می‌کنیم.

  • ظرفیت باتری بیشتر

یو پی اس‌های با باتری خارجی معمولاً از ظرفیت باتری بیشتر نسبت به یو پی اس‌های با باتری داخلی برخوردار هستند. این امر به این معنی است که می‌توانند برای مدت زمان طولانی‌تری در زمان قطعی برق، برق مورد نیاز تجهیزات را تامین کنند.

  • تعداد باتری بیشتر

چون فضای داخلی یو پی اس محدود است، تعداد باتری ها هم محدود است. اما در انواع یو پی اس باتری اکسترنال این قابلیت وجود دارد که با در نظر گرفتن نکات فنی، تعداد باتری ها را برای مدت زمان بک آپ تایم بالاتر و قابلیت اطمینان بیشتر، افزایش داد.

  • تعویض آسان باتری

باتری‌های یو پی اس‌های با باتری خارجی به راحتی قابل تعویض هستند. در صورت فرسوده شدن باتری، می‌توان به راحتی آن را با باتری جدید جایگزین کرد. این امر در حالی است که تعویض باتری در یو پی اس‌های با باتری داخلی می‌تواند دشوارتر و پرهزینه‌تر باشد.

  • توان بیشتر

یو پی اس‌های با باتری خارجی معمولا توان بالاتری نسبت به یو پی اس‌های با باتری داخلی دارند. بنابراین از یو پی اس های باتری اکسترنال می‌توان برای تامین برق طیف وسیع‌تری از تجهیزات استفاده کرد و می‌توان آنها را در مکان‌های مختلف نصب کرد. در صورتی که از یک توان مشابه یو پی اس دو نوع باتری داخلی و باتری بیرونی وجود داشته باشد، بسته به نیاز خود و میزان بودجه، می توانید بین این دو گزینه یکی را انتخاب کنید.

  • خنک‌سازی بهتر

باتری‌های یو پی اس‌های با باتری خارجی معمولاً در محفظه‌های جداگانه و کابینت های باتری قرار دارند که این امر به خنک‌سازی بهتر آنها کمک می‌کند. خنک‌سازی بهتر باتری، طول عمر آن را افزایش می‌دهد.

  • فضای اشغال شده کمتر

در برخی موارد، یو پی اس‌های با باتری خارجی می‌توانند فضای کمتری نسبت به یو پی اس‌های با باتری داخلی اشغال کنند. این امر به دلیل جدا بودن باتری از واحد اصلی یو پی اس است.

معایب یو پی اس با باتری خارجی

یو پی اس با باتری خارجی – باتری اکسترنال مزایای زیادی دارد، اما معایب خاص خود را هم دارد. حتما به معایب آن نیز توجه کنید تا انتخاب درست تری داشته باشید.

  • قیمت بالاتر

یو پی اس‌های با باتری خارجی گران‌تر از یو پی اس‌های با باتری داخلی هستند. اما هزینه بیشتر در صورت نیاز به مدت زمان برق دهی بالاتر یک سرمایه گذاری محسوب می شود.

  • فضای اشغال شده بیشتر

در برخی موارد، یو پی اس‌های با باتری خارجی می‌توانند فضای بیشتری نسبت به یو پی اس‌های با باتری داخلی اشغال کنند. حتما قبل از خرید فضای مناسب برای قرار دادن باتری ها را درنظر بگیرید. همچنین در صورت نیاز به کابینت باتری، کابینت مناسب را به همراه باتری ها سفارش دهید.

  • احتمال آسیب به کابل‌ها

کابل‌هایی که باتری خارجی را به واحد اصلی یو پی اس متصل می‌کنند، ممکن است در معرض آسیب قرار بگیرند. بهتر است برای پیشگیری از آسیب های ممکن، باتری و یو پی اس به صورت دوره ای بازدید شوند تا قبل از خراب شدن و فرسوده شدن، تعمیر و یا تعویض شوند.

جمع بندی

در نهایت، انتخاب بین یوپی اس با باتری خارجی و یوپی اس با باتری داخلی به نیازها و شرایط شما بستگی دارد. اگر به ظرفیت باتری بالا، تعویض آسان باتری، ارتقای آسان سیستم، انعطاف‌پذیری بیشتر و خنک‌سازی بهتر نیاز دارید، یو پی اس با باتری خارجی گزینه مناسب‌تری برای شما خواهد بود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳/۰۴/۰۳
zahra soltani

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی