انواع یو پی اس و باتری

معرفی انواع یو پی اس و باتری، کاربردها و نکات ضروری خرید انواع یوپی اس و باتری

انواع یو پی اس و باتری

معرفی انواع یو پی اس و باتری، کاربردها و نکات ضروری خرید انواع یوپی اس و باتری

در این وبلاگ اطلاعات لازم و موردنیاز کاربران را در حوزه تجهیزات برق اضطراری، خصوصا یو پی اس و باتری جمع آوری می‌کنیم.

انواع یوپی اس شامل آفلاین، لاین اینتراکتیو و آنلاین دارای قابلیت‌ها و ویژگی‌های متفاوتی هستند. یوپی اس‌های آنلاین بیشترین امکانات و قابلیت‌ها را به نسبت سایر انواع دیگر UPS دارند. با توجه به عملکرد مبتنی بر تبدیل دوگانه، برق شهر مستقیما به بارهای خروجی متصل نمی‌شود و قسمت ورودی از بخش خروجی ایزوله می‌شود. بنابراین، اختلالات برق شهری به تجهیزات متصل به یو پی اس منتقل نمی‌شود. یو پی اس‌های آنلاین تمام فاکتورهای حفاظتی که برای محافظت از تجهیزات حساس ضروری است را دارند. در این مطلب خطراتی که تجهیزات را به خاطر اضافه بار تهدید می‌کنند و  مزایای استفاده از انواع ups آنلاین را برای محافظت از تجهیزات مرور می‌کنیم.

محافظت تجهیزات در برابر اضافه بار

اضافه بار زمانی اتفاق می‌افتد که بار متصل به یو پی اس از توان یو پی اس بیشتر باشد. این اتفاق می‌تواند به دلیل اضافه کردن بار بیش از حد به یو پی اس یا افزایش ناگهانی بار متصل به یو پی اس رخ دهد.

اضافه بار می‌تواند به یو پی اس و تجهیزات متصل به آن آسیب برساند. برای جلوگیری از این آسیب‌ها، یو پی اس ها از روش‌های مختلفی برای محافظت در برابر اضافه بار استفاده می‌کنند.

بهترین کار برای پیشگیری از اضافه بار و آسیب‌های ناشی از آن، این است که به همان میزان بار که در موقع محاسبه یو پی اس درنظر گرفته بودید، به تجهیزات برق اضطراری خود متصل کنید.

روش‌های مختلف محافظت در مقابل اضافه بار در یو پی اس

یوپی اس ها در مواقع اضافه بار اقدامات مختلفی را برای محافظت از تجهیزات انجام می‌دهند. در ادامه به چند مورد رایج از جمله اعلام هشدار توسط آژیر و عملکرد در وضعیت بای پس می‌پردازیم.

قطع بار

در صورت اضافه بار شدید، یو پی اس ممکن است بار را به طور کامل قطع کند تا از آسیب به یو پی اس و تجهیزات متصل به آن جلوگیری کند.

آژیر هشدار

در صورت اضافه بار، یو پی اس ممکن است آژیر هشدار را فعال کند تا کاربر را از مشکل آگاه کند. در اولین اقدام تمام بارهای اضافی متصل شده به منبع پشتیبان برق خود را قطع کنید.

تغییر به حالت بای پس

در صورت اضافه بار، یو پی اس ممکن است به طور موقت به حالت بای پس تغییر حالت دهد و برق را به طور مستقیم از برق شهر به تجهیزات متصل به یو پی اس عبور دهد. با این کار هم از یو پی اس و هم از تجهیزات متصل به یو پی اس به صورت کامل محافظت می‌شود.

کاهش ولتاژ

در صورت اضافه بار، یو پی اس ممکن است ولتاژ خروجی را به طور موقت کاهش دهد تا از آسیب به یو پی اس و تجهیزات متصل به آن جلوگیری کند.

انتخاب روش مناسب برای محافظت در برابر اضافه بار در یو پی اس به عوامل مختلفی مانند نوع یو پی اس، توان یو پی اس و نوع بار متصل به یو پی اس بستگی دارد. محافظت در برابر اضافه بار یک موضوع مهم در یو پی اس است. با استفاده از روش‌های مناسب می‌توانید از آسیب به یو پی اس، سیم‌ها و تجهیزات متصل به آن جلوگیری کنید.

نکات پایانی محافظت توسط یوپی اس در برابر اضافه بار

در اینجا چند نکته دیگر برای جلوگیری از اضافه بار یو پی اس آورده شده است. رعایت نکات مراقبتی و محافظتی از تجهیزات در کاهش هزینه ها و افزایش طول عمر لوازم الکتریکی بسیار موثر است.

  • توان مصرفی هر یک از تجهیزاتی که به یو پی اس متصل می‌کنید را مشخص کنید.
  • توان کلی یو پی اس را با مجموع توان مصرفی تجهیزاتی که به آن متصل می‌کنید مقایسه کنید.
  • حداقل 30 درصد از توان یو پی اس را خالی نگه دارید تا در مواقع افزایش ناگهانی بار، یو پی اس دچار اضافه بار نشود.
  • از یو پی اس با ضریب توان (Power Factor) بالا استفاده کنید.
  • در صورت نیاز، از یک متخصص برق برای انتخاب و نصب یو پی اس مناسب کمک بگیرید.

با رعایت این نکات می‌توانید از یو پی اس و تجهیزات الکتریکی مصرفی خود به طور صحیح استفاده کنید و از عمر طولانی آن بهره‌مند شوید

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲/۱۱/۱۴
zahra soltani

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی